Hoe vind je dit patroon?

 Ik vind het echt te gèk leuk. En ja, dat zeg ik over mijn eigen ontwerp.

Ontwerper Charlotte van Designly met kussen 'Dat raak je aan de straatstenen niet kwijt'
Ik ben Charlotte, creatieve freelancer onder de naam Designly, en laat niemand (meer) over m’n ontwerpen heen lopen. Nouja, logische uitzonderingen daargelaten. Check even deze deurmat, daar mag iedereen overheen lopen 😉

Als grafisch vormgever ontwerp ik een hoop logo’s, letters en andere grafische uitingen. Dat ligt helemaal in mijn straatje. In de (bijna) 10 jaar ondernemen en met nog meer werkervaring in de sector heb ik een eigen ontwerpstijl ontwikkeld. Dat heb ik niet zomaar overnight bereikt, daarvoor heb ik een dikke huid moeten ontwikkelen, en heb ik stevig vastgehouden aan mijn eigen visie: ‘details matter’.

Op je eigen route
staat niets je in de weg.

Het spreekwoord ‘dat raak je aan de straatstenen niet kwijt’ heb ik vaak genoeg voorbij horen komen, wanneer ik ontwerpen of nieuwe producten in een bèta zette. Soms als een subtiel verwerkte belediging, soms beschermend een andere (bekende) richting op sturend.

Met de jaren komt wijsheid: een hoop commentaar dient inmiddels enkel als brandstof om het tegendeel te bewijzen. Tegen de wind in je eigen pad bewandelen, daar kom je verder mee. Ik kies mijn eigen route, daar staat niemand mij in de weg.

Dat raak je aan de straatstenen niet kwijt? Neuh, die plek is ook gereserveerd voor het grofvuil 🙂